Dykkerklub i Aarhus

DYKKEKLUB

​Leder du efter en dykkerklub i Jylland?

Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Søsport Import er vi meget mere end en dykkerbutik i Aarhus, der sælger dykkerudstyr til dykkerglade kunder i hele Østjylland. Vi ser også os selv som værende en dykkerklub, idet vi både arrangerer forskellige ture og events rundt omkring i både ind- og udland, og derudover afholder vi også en række forskellige kurser.

DYKKERKURSUS

TAG DIT DYKKERKURSUS HOS OS​

Hvis du går rundt med en drøm om, at du godt kunne tænke dig at lære at dykke, så kan vi hjælpe dig. Vi afholder nemlig dykkerkurser, hvor vi uddanner dykkere i PADI systemerne. Det er den mest anerkendte dykkeruddannelse i hele verden.

Vi tilbyder også både prøvedyk og specialkurser, og du har tilmed mulighed for at starte på din PADI-uddannelse online ved hjælp af e-learning. Det kan for eksempel være en stor fordel for dig, hvis du bor langt væk fra vores lokation i Århus.

SERVICE

Få dit udstyr serviceret og repareret

Som nævnt er vi meget mere end en almindelig butik, der forhandler dykkerudstyr. I din lokale dykkerklub i Aarhus har du nemlig også mulighed for at få serviceret og repareret dit udstyr, så du kan være helt sikker på, at det fungerer, som det skal, næste gang du skal ud for at dykke.

Kontakt os og hør mere om vores dykkerklub

Kunne du tænke dig at høre mere om vores dykkerklub i Århus, eller har du nogle spørgsmål? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi står klar til at hjælpe dig med lige netop den henvendelse, som du har, uanset om du har brug for hjælp til at finde det rette udstyr, om du vil med på en af vores rejser, eller om du kunne tænke dig at tage en af vores dykkeruddannelser.

Prøvedyk

Dykning er nok det nærmeste du kan komme vægtløs tilstand, uden at skulle rejse uden for jordens atmosfære.

Ture & rejser

Uanset om du er til dykning i Danmark eller i udlandet så kan vi hjælpe dig til at opleve den ubeskrivelige oplevelse af friheden under vand. 

UV jagtudstyr

At bevæge sig under havets overflade, er som at tage på en rejse ud i rummet, hvad enten man er flaskedykker, fridykker eller tager på undervandsjagt.