Dykkercertifikat Århus

PADI Open Water Diver

Den bedste start på dine dykkeeventyr er at tage et dykkercertifikat. PADI er en af de mest anerkendte dykkeruddannelser i verden, derfor udbyder vi kurset PADI Open Water Diver.

Fordi vi anvender skræddersyet træning og tager os den nødvendige tid, kan vi sørge for, at du for alvor fortrolig med dit udstyr og dine færdigheder. Vores PADI Open Water Diver-kursus består grundlæggende af tre dele: teori, dykning i pool og til sidst dykning i åbent vand.

Teori

PADI Open Water Diver uddannelsesdelen foregår online, så du selv kan vælge, hvornår du vil lære og læse i dit helt eget tempo. Teoriundervisningen og pooltræningen vil understøtte det, du lærer på onlinekurset. Her hjælper vi gerne med eventuelle spørgsmål undervejs.

Pooltræning

Inden du bliver sluppet løs i poolen, vil din instruktør sørge for at dit dykkerudstyr er tilpasset dig, så det føles behageligt. Her prøver du teorien af i praksis og lærer at håndtere dykkerudstyret. Kurset er opbygget på en måde, så du langsomt kommer gennem mange øvelser og på denne måde vænner dig til undervandsverdenen. Her får du rigeligt med øvetid, så du føler dig sikker nok til uddannelsesdyk i åbent hav.

Dyk i åbent hav

Den sidste del af uddannelsen foregår i åbent hav. Her kommer du til at udføre mindst fire dyk, hvor du får mulighed for at prøve alt det af, du har lært i poolen og teoriundervisningen. Det vil oftest være i havet, men i visse tilfælde kan det også være i en sø. Efter det sidste havdyk og bestået dykkerkursus, vil du modtage et midlertidigt bevis, så du kan starte dykningen med det samme.

Det sjove stopper dog ikke her. Med bare lidt mere træning, kan du tage din dykning til nye højder. Forestil dig at udforske spændende skibsvrag, dykning med hajer eller tage skridtet videre og blive undervandsfotograf. Tjek alle de spændende specialprogrammer, du kan dykke ned i. De giver dig mulighed for at specialisere og målrette dine dykkeeventyr. PADI vil være en pålidelig partner, der følger dig hele vejen.

Mindre kan også gøre det

Scuba Diver er det perfekte kursus for dem, som ikke har tid til at færdiggøre et helt Open Water Diver-kursus. Indholdet af dette kursus udgør ca. halvdelen af Open Water Diver-kurset. Du kan efterfølgende færdiggøre den anden halvdel, når det er belejligt for dig at blive certificeret som Open Water Diver.

Hvis du er i bekneb med tid, kan du sagtens starte på dit dykkercertifikat på ferien og færddiggøre det, når du kommer hjem igen.

Ved afslutningen af programmet vil du få dit Scuba Diver dykkercertifikat, der viser, at du har gennemført programmet med succes. Dette certifikat gør dig i stand til at deltage på guidede dyk over alt i verden. Hvis du på et senere tidspunkt beslutter at fortsætte din uddannelse, og blive certificeret dykker, skal du blot kontakte dit lokale PADI uddannelsescenter for yderligere detaljer omkring Open Water Diver-kurset.

Begynd eventyret allerede i dag

Når du har modtaget dit dykkercertifikat som PADI Open Water Diver, kan du begynde direkte på PADI Advanced Open Water kurset.

Har du spørgsmål eller er interesseret i yderligere information vedrørende Open Water Diver uddannelsesmulighederne, så kontakt os på 86 15 55 21 eller på hhb@nordicdiving.dk